Узбецька коржик Катлама з сиром на сковороді

Узбецька коржик Катлама з сиром на сковороді простий рецепт. Знамениті узбецькі шаруваті коржі ) Начинка може бути абсолютно будь-яка, можна навіть без нічого ! Дуже смачні коржі !!!

Інгредієнти

Для тесту:
450-500гр борошна
1ч л солі
300 мл теплої води
Замісити тісто, змастити маслом і залишити на 15 хв!

Для змащення:
50гр кукурудзяного крохмалю
80 мл соняшникової олії
Сіль за смаком
Все перемішати

Для начинки я використовувала 100гр сиру

Узбецька коржик Катлама з сиром на сковороді покроковий рецепт

1. Ділимо тісто на 7/8 частин! Дуже тонко розкачуємо тісто як на лаваш, змащуємо сумішшю олії та крохмалю, посипаємо сиром і складаємо як показано на відео !!!

2. Далі розгортаємо і випікаємо на сухій сковороді швом вниз ! Вогонь менше середнього , до золотистого кольору !

3. Гарячі коржі змастити вершковим маслом 🧈…

4. Це дуже вкусно.

Відео рецепт 👇