Як смачно зробити Узбецький Ханум з фаршем, картоплею і цибулею в мантоварке простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ханум-дуже смачний, ситний паровий рулет. Це подоба мантів, а начинка може бути будь-якою. Тісто треба розкачати максимально тонко, у мене це не вийшло 🙈наступного разу виправлюся 😍.
Інгредієнти
Для тесту:
2 склянки води
6 склянок борошна
2 яйця
4 стл рослинна олія
1 чл солі приблизно
Начинка:
Фарш 1 кг
Цибуля 5 шт
Картопля 5 шт
Сіль , перець , улюблена приправа .
100 мл холодна вода
Картоплю та цибулю треба нарізати дрібним кубиком.
Узбецький Ханум з фаршем, картоплею і цибулею в мантоварке покроковий рецепт
1. Для тіста:
Замішуємо тісто і залишаємо його відпочити приблизно на час.
Замішуємо тісто і залишаємо його відпочити приблизно на час.
2. Ділимо тісто на 3 частини і дуже тонко розкачуємо, викладаємо начинку і розподіляємо по поверхні. Закручуємо рулет і защипляем края.
3. Змащуємо рослинним маслом відсіки пароварки і викладаємо рулет . Готуємо на пару близько години, орієнтуйтеся по своїй мантоварке або пароварки.
4. Готовий Ханум поливаємо розтопленим вершковим маслом, подаємо з томатним або сметанним соусом з часником 🧄.
Відео рецепт 👇