Узбецький Ханум з фаршем, картоплею і цибулею в мантоварке

Як смачно зробити Узбецький Ханум з фаршем, картоплею і цибулею в мантоварке простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ханум-дуже смачний, ситний паровий рулет. Це подоба мантів, а начинка може бути будь-якою. Тісто треба розкачати максимально тонко, у мене це не вийшло 🙈наступного разу виправлюся 😍.

Інгредієнти

Для тесту:
2 склянки води
6 склянок борошна
2 яйця
4 стл рослинна олія
1 чл солі приблизно

Начинка:
Фарш 1 кг
Цибуля 5 шт
Картопля 5 шт
Сіль , перець , улюблена приправа .
100 мл холодна вода
Картоплю та цибулю треба нарізати дрібним кубиком.

Узбецький Ханум з фаршем, картоплею і цибулею в мантоварке покроковий рецепт

1. Для тіста:
Замішуємо тісто і залишаємо його відпочити приблизно на час.

2. Ділимо тісто на 3 частини і дуже тонко розкачуємо, викладаємо начинку і розподіляємо по поверхні. Закручуємо рулет і защипляем края.

3. Змащуємо рослинним маслом відсіки пароварки і викладаємо рулет . Готуємо на пару близько години, орієнтуйтеся по своїй мантоварке або пароварки.

4. Готовий Ханум поливаємо розтопленим вершковим маслом, подаємо з томатним або сметанним соусом з часником 🧄.

Відео рецепт 👇