Узбецький плов в казані справжній правильний на плиті простий рецепт. Всім добрий день!🤗 Ловіть смачний рецепт!💣 Приготуємо шалено смачний варіант узбецького плову 🔥 В цей раз чоловік поділився своїм рецептом, він у цій справі майстер на всі сто!👌🤣🤣🤣
Інгредієнти
✅Рис для плову 1 кг
✅М’ясо будь-яке 1 г (в цей раз у нас куряче, дітям більше подобається)
✅Морква 1 кг
✅Цибулю 2-3 шт
✅Часник 1
✅Сіль за смаком
✅Зіра 1 ч. л
✅Куркума 1 ч. л
✅Рослинна олія 200 мл
✅Вода на очей (щоб повністю прикривала рис)
Більше ніяких приправ (суть у цьому, що без добавок, тільки натуральні продукти і запах диму 👌🔥🔥🔥)
Узбецький плов в казані справжній правильний покроковий рецепт
1. Нарізаємо всі інгредієнти, як на відео. На олії обсмажуємо цибулю до золотистого кольору і виймаємо. Далі обсмажуємо м’ясо до золотистої скоринки і додаємо моркву і обсмажену цибулю. Перемішуємо гарненько, палимо, додаємо трішки води, кладемо в середину чеснок.
2. Всі разом під закритою кришкою тушкуємо десь 10-15 хвилин виймаємо часник 🧄 Далі потихеньку додаємо рис (який заздалегідь помили під проточною водою до прозорості), не перемешиваем.
3. Вирівнюємо, знову в середину кладемо часник, закриваємо кришкою і чекаємо коли повністю буде готовий наш плов. Обов’язково приготуйте, це просто бомба 💣 Діти із задоволенням їдять, і на наступний день теж просять🤣
Відео рецепт 👇