Варення з фейхоа без варіння з цукром

Як зробити Варення з фейхоа без варіння з цукром рецепт простий. ‼️‼️Для збереження максимальної кількості корисних елементів і вітамінів пропоную приготувати ласощі без термічної обробки. На готування піде мінімум часу. Варто пам’ятати, що термін зберігання десерту буде невеликий, приблизно 2-3 місяці.

Інгредієнти

1 кг фейхоа
1 кг цукру

Варення з фейхоа без варіння з цукром покроковий рецепт

1. Основний інгредієнт перебирати, промити і обсушити на чистому рушнику. Видалити хвостики. Прокрутити через м’ясорубку або подрібнити блендером. Додати вказану кількість цукрового песка.

2. Прикрити, залишити в такому вигляді до повного розчинення частинок . (я залишила на кухні на ніч, до повного розчинення цукру)

3. Готове варення розлити по стерильним банкам, зверху посипати цукровим піском (цукровий пісок утворює скориночку, яка не захищає від псування продукту) закрити різьбовий кришкою і прибрати в прохолодне місце ( бажано в холодильник, або в холодне приміщення )

Відео рецепт 👇