Варення з фейхоа, ківі і апельсина без варіння

Як смачно зробити Варення з фейхоа, ківі і апельсина без варіння простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Можна заморозити ,так і зберігати в холодильнику. Варення з фейхоа це джерело вітамінів, мікро – і макроелементів, які беруть участь у підтримці імунітету та забезпеченні нормальної роботи всіх органів і систем. Високий вміст вітаміну С на високому рівні, бореться з першими ознаками застуди, а так само міститься йод і багато інших корисних вітамінів.

Інгредієнти

Фейхоа-800 гр
Апельсин-2 шт
Ківі -3 шт
Цукор за смаком

Варення з фейхоа, ківі і апельсина без варіння покроковий рецепт

1. Апельсини залити окропом на 5-10 хвилин, щоб пішла гіркота. Кісточки з апельсина прибрати. Разом з шкіркою нарізати апельсин і разом з шкіркою пропустити через мясорубку.

2. Ківі очистити від шкірки. Фейхоа відрізати хвостики.

3. Пропустити всі по черзі через м’ясорубку або блендер. Все змішати, додати цукор, перемішати і варення готово.

Відео рецепт 👇