Маринована скумбрія з цибулею, оцтом і олією

Як зробити Мариновану скумбрію з цибулею, оцтом і олією в домашніх умовах рецепт простий і швидкий.

Інгредієнти

Скумбрія-2шт.
Цибуля ріпчаста-2шт.
Сіль-4ст.л.
Лавровий лист-4 шт.
Оцет 9%-3ст.л.
Олія соняшникова пахуче-4ст.л.
Перець горошком-6 шт.
Часник сухий-1ч.л.

Маринована скумбрія з цибулею, оцтом і олією покроковий рецепт

1. Скумбрію почистити, помити, висушити. Нарізати на порційні шматочки, Присолись зі всіх сторін (4ст.л.)
2. Закрити заливку: З’єднати оцет, олію, поламаний лаврові лист, перець, добре розмішати. Нарізати тонкими підлозі кільцями лук.
3. В скляний контейнер або банку укладати шарами: цибуля, риба, заливка, цибуля, риба, заливка. Добре закрити. Залишити в холодильнику на 2 дні або довше, пробуйте.