Варення з кабачків з ананасом соком на зиму

Варення з кабачків з ананасом соком на зиму простий рецепт. Варення з секретного інгредієнта 😉 В цьому році кабачків, як і яблук нуу дуже багато, хоча їх кожен рік багато 😂 З них можна приготувати дуууже багато різних страв. А в цьому рецепті вони перетворюються в ананаси😂
М-магія😉 Це виходить завдяки тому, що при варінні в солодкому сиропі, кабачок повністю просочується новим смаком. Таке варення можна їсти з чаєм, просочувати коржі сиропом, використовувати у випічці. І ніхто не здогадається, що це насправді не ананаси 😂

Інгредієнти

✅ кабачки 1.5 кг
✅ цукор 1.2 кг
✅ ананасовий або мультифруктовий сік в пачці

Варення з кабачків з ананасом соком на зиму покроковий рецепт

1. Кабачки нарізаємо дрібними кубиками, засипаємо цукром і заливаємо соком. Варимо 15-20 минут.
2. Розливаємо в стерилізовані баночки і закрываем.
3. Готово, тепер ви можете насолоджуватися новим смаком дивовижного варення з овоща.