Вершкова паста з кешью простий рецепт.
Інгредієнти
1 чашка кешью, замочених мінімум на 4 години
400 г сухих макаронних виробів
1 цибулина, нарізана
1 червоний стручковий перець, нарізаний (кількість гострого перцю регулюйте в залежності від Ваших уподобань)
5 зубчиків часнику, нарізаних
1/2 склянки поживних дріжджів (Nutritional Yeast, не плутайте з хлібопекарськими)
1 ч. л. пластівців чилі або за смаком
1 ч. л. солі або за смаком
1 ст л оливкової олії
Вершкова паста з кешью покроковий рецепт
1. Приготуйте пасту відповідно до інструкції на упаковці і залиште 1 склянку води з макаронів. ⠀ ⠀ Обсмажте цибулю, стручковий перець і часник в оливковій олії з сіллю і пластівцями чилі протягом 5-10 хвилин (поки вони не підрум’яняться).
2. Потім перекладіть в блендер разом з кешью, харчовими дріжджами і водою з макаронів. Збийте до отримання однорідної маси, при необхідності, додайте спеції. ⠀ ⠀
3. Змішайте соус з приготованими макаронами і прогрійте в каструлі на слабкому вогні протягом декількох хвилин. ⠀ ⠀ При подачі посипте ще пластівці чилі і свіжим базиликом.
Відео рецепт 👇