Вершково грибний соус з печериць з вершками

Як смачно зробити Вершково грибний соус з печериць з вершками простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. І до курки, і до свинини, до котлет і навіть просто свіжий хліб вмочувати

Інгредієнти

📌Печериці-300 гр
📌Цибуля -1 шт
📌Борошно -2 год л
📌Сіль, перець
📌Вода ~2 склянки
📌Вершки 20-33%-150 гр

Вершково грибний соус з печериць з вершками покроковий рецепт

1. Яйця збиваємо з цукром до білого кольору (приблизно 7-8 хвилин). Додаємо масло, продовжуємо збивати. Просіваємо борошно, додаємо розпушувач, ванілін, добре перемішати до повної однородности.

2. Потім тісто розділимо на 2 рівних частин. На одну частину додаємо какао , перемішати до однорідності, на 2 частину додаємо крохмаль, теж перемішати до однорідності. Відправляємо в духовку при 170-180 градусів (діаметр форм 18 см). Потім, я кожен корж розділила на рівні части.

3. Складемо їх у шаховому порядку, чергуючи світлі і шоколадні (це все я показала на відео). Далі збираємо тортик з кремом, як показала на відео. Відправляємо в холодильник на пару годин і наслаждаемся.

Відео рецепт 👇