Вершковий хумус з авокадо простий рецепт.
Інгредієнти
400 р консервованого нуту, обсушенного
¼ ч. л. харчової соди
1 авокадо
¼ склянки оливкової олії або води
2 столові ложки тахін
2 столові ложки лимонного соку
3 зубчики часнику, за смаком
1 ч. л. кмину
Перець (за бажанням)
Вершковий хумус з авокадо покроковий рецепт
1. Доводимо воду в каструлі середнього розміру до кипіння. Додаємо нут і харчову соду. Тушкуємо на повільному вогні 10-15 хвилин або поки нут не стане дуже м’яким і не развалится.
2. Зливаємо воду і добре промиваємо нут. Додаємо нут та інші інгредієнти в потужний блендер. Збиваємо до отримання як можна більш однорідної маси. Додаємо оливкову масло.
Відео рецепт 👇