Вершковий хумус з авокадо

Вершковий хумус з авокадо простий рецепт.

Інгредієнти

400 р консервованого нуту, обсушенного
¼ ч. л. харчової соди
1 авокадо
¼ склянки оливкової олії або води
2 столові ложки тахін
2 столові ложки лимонного соку
3 зубчики часнику, за смаком
1 ч. л. кмину
Перець (за бажанням)

Вершковий хумус з авокадо покроковий рецепт

1. Доводимо воду в каструлі середнього розміру до кипіння. Додаємо нут і харчову соду. Тушкуємо на повільному вогні 10-15 хвилин або поки нут не стане дуже м’яким і не развалится.

2. Зливаємо воду і добре промиваємо нут. Додаємо нут та інші інгредієнти в потужний блендер. Збиваємо до отримання як можна більш однорідної маси. Додаємо оливкову масло.

Відео рецепт 👇