Відбивні з курячих сердечок в клярі на сковороді

Відбивні з курячих сердечок в клярі на сковороді простий рецепт. 🔥 Друзі, сьогодні я поділюся з вами рецептом курячих сердечок. Якщо ви ще жодного разу не готували і не їли курячі сердечка, то зараз саме час. За цим рецептом вони виходять дуже ніжні і соковиті. Ніхто не зможе здогадатися, з чого виготовлені відбивні.

Інгредієнти

Сердечка – 800 р
Соєвий соус – 5 ст. л.
Сік лимона – 2 ст. л.
Масло рослинне – 2 ст. л.
Мед – 1 ч. л.
Сушений часник – 0,5 ч. л.
Паприка – 0,5 ч. л.
Сіль – 1/3 ч. л.
Перець – за смаком

Для кляру:
Яйце – 2 шт
Борошно

Відбивні з курячих сердечок в клярі на сковороді покроковий рецепт

1. Сердечка розрізати уздовж, але не до кінця. Накрити харчовою плівкою і відбити з двох сторін. У мисці змішати соєвий соус, лимонний сік, мед, часник сушений, сіль, чорний перець і паприку.

2. Залити курячі сердечка маринадом. Добре перемішати. Дати постояти 30 – 40 хвилин. У мисці змішати 2 яйця, щіпку солі. Обвалюємо сердечка у борошні, в яйці, потім в борошно. Смажити на середньому вогні до готовності (3-4 хвилини з кожної сторони).

3. Смажте на будь-якому маслі, яке більше подобається вам. Але на олії дхі вони виходять ще смачнішими. Сердечка викласти на паперовий рушник, щоб стік зайвий жир.

4. Відбивні з курячих сердечок готові! Обов’язково спробуйте приготувати. Приємного апетиту! До зустрічі у нових рецептах.

Відео рецепт 👇