Повітряний, ніжний, ароматний сирний десерт який тане в роті простий рецепт! Більш легкий, ніж сирна запіканка.
Інгредієнти
(d=20 см):
Сир 9% – 500 г
Яйця – 4 шт
Вершкове олію – 125 р
Цукор – 140 г
Ванільний цукор -10 р
Кукурудзяний крохмаль – 40 г
Віденський сирник сирний десерт який тане в роті покроковий рецепт
1. Всі інгредієнти повинні бути кімнатної температури! Подрібнюємо сир заглибним блендером. До вершкового масла кімнатної температури додаємо цукор і ванільний цукор, взбиваем.
2. Додаємо по одному яйця і кожен раз добре збиваємо. Додаємо сир перемішуємо міксером. В кінці додаємо крохмаль, взбиваем.
3. Виливаємо у форму, застелену пергаментом і випікаємо в розігрітій до 160 градусів духовці 1 годину. Потім залишаємо ще на 15 хвилин у вимкненій духовке.
4. Потім дістаємо і даємо віденському сирнику охолонути!