Як зробити Вівсяно-морквяне печиво з волоським горіхом і спеціями рецепт простий🔥 Зверху хрустка скоринка, усередині м’яке👌🏼 Можна діткам😇 Солодкість регулюйте!
Інгредієнти
На 12 штук:
1 яйце
100-120 гр моркви (1 шт)
100 гр перемеленої вівсянки
50 гр горіхів (у мене волоські)
20 гр родзинок
2 ст. л борошна (будь-який) або 1 ст. л кукурудзяного крохмалю
1 ч. л розпушувача
1/2 ч. л мускатного горіха
1/3 ч. л кориці
1/2 ч. л імбиру сухого або свіжого
цукор або сироп – за смаком. Якщо берете цукор, то приблизно 50-60 гр.
Вівсяно морквяне печиво з волоським горіхом і спеціями покроковий рецепт
1. Моркву натираємо на дрібній тертці. Вівсянку перемелюємо в блендері до крихти. Вівсянку можна взяти будь-яку. Я брала швидкого варіння, можна взяти геркулес. Змішуємо всі інгредієнти разом і замішуємо тісто. Залишаємо на 10 минут.
2. Не звертайте увагу на черговість додавання інгредієнтів, я багато додавала по ходу справи😁 Вийде такий насичений смак!😍 ⠀ Ліпимо кульки і кладемо на деко, притискаємо склянкою або вилкой.
3. Випікаємо 25 хвилин при 180С. Вимикаємо, залишаємо в духовці ще на 5 хвилин. Потім відкриваємо духовку і нехай ще 10 хвилин постоять в ней.
4. Стежте, щоб не пригоріли. Якщо вже на підході, діставайте раньше.
Відео рецепт 👇