Вівсяно яблучне печиво

Обидва варіанти гарні👌 І з тонким ароматом осені 🤍 Вівсяно яблучне печиво в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

вівсяні пластівці (тут – швидкого приготування, але можна і довгого варіння, тільки їх треба трохи подрібнити) 110 гр
борошно пшеничне 150гр
цукор (простіше додати сахпудру) 85гр
яйце 1шт
вершкове масло 100гр
яблука свіжі 100 гр
розпушувач 1 чл

Вівсяно яблучне печиво покроковий рецепт

1. Змішати борошно, пластівці, розпушувач. Збити масло кімнатної температури з цукром в пишну масу, додати яйце об’єднати обидві смеси.

2. Яблуко порізати дуже дрібними кубиками, додати в тісто, перемішати швидко залишити в холодильнику на час.

3. Вологими руками формуємо кульки розміром з волоський горіх, викладаємо на деко, застелене пергаментом і приплюскиваем долонькою слегка.

4. Випікаємо в розігрітій до 200С духовці 15-20 хвилин , головне – не передержите і сильно не придавливайте.

Відео рецепт 👇