Обидва варіанти гарні👌 І з тонким ароматом осені 🤍 Вівсяно яблучне печиво в духовці простий рецепт.
Інгредієнти
вівсяні пластівці (тут – швидкого приготування, але можна і довгого варіння, тільки їх треба трохи подрібнити) 110 гр
борошно пшеничне 150гр
цукор (простіше додати сахпудру) 85гр
яйце 1шт
вершкове масло 100гр
яблука свіжі 100 гр
розпушувач 1 чл
Вівсяно яблучне печиво покроковий рецепт
1. Змішати борошно, пластівці, розпушувач. Збити масло кімнатної температури з цукром в пишну масу, додати яйце об’єднати обидві смеси.
2. Яблуко порізати дуже дрібними кубиками, додати в тісто, перемішати швидко залишити в холодильнику на час.
3. Вологими руками формуємо кульки розміром з волоський горіх, викладаємо на деко, застелене пергаментом і приплюскиваем долонькою слегка.
4. Випікаємо в розігрітій до 200С духовці 15-20 хвилин , головне – не передержите і сильно не придавливайте.