Вишнева начинка для торта з крохмалем

ВИШНЕВА НАЧИНКА ДЛЯ ПРОШАРКУ ТОРТА І ДЕСЕРТІВ. Начинка підійде для тортів, для відкритих пирогів, капкейків, павлова, пиріжків, тарти, і т. д. Вишнева начинка для торта з крохмалем простий рецепт.

Інгредієнти

✅Вишня-300 г
✅Цукор-90 г
✅Кукурудзяний крохмаль-20 г
✅Вода-50 г

Вишнева начинка для торта з крохмалем покроковий рецепт

1. Вишню можна взяти як свіжу, так і заморожену. У мене заморожена. З’єднуємо вишню і цукор в сотейнику. Сотейник беріть з товстим дном. На слабкому вогні даємо разморозиться.

2. Перемішуйте силіконової лопаткою щоб не пошкодити вишню. Дати закипіти і варити хвилинки 2. З’єднати холодною водою крохмаль і перемішати до однородности.

3. Додати до вишні. Варити 1-2 хвилинки. Чим більше ви варите, тим густіше вона у вас вийде. Перекласти і дати охолонути. Начинка готова до вживання👌🏻