Інгредієнти
Яблука очищені 3 кг
Цукор 150 – 200 гр
Вода 300 мл л.
Лимонна кислота 0,5 ч. л.
Вихід 2,5-3 літри.
Яблучне пюре на зиму без стерилізації домашнє покроковий рецепт
Пару раз я їх перемішала і дивіться в якому вигляді вони знаходяться. Яблука подвялі, зменшилися в обсязі, перемешаю їх, накрию кришкою і буду варити 15-20 хвилин. Щоб вони стали м’якими. 15 хвилин проварилися зо яблука після закипання. Подивіться які вони стали м’які зменшилися в обсязі знімаю з плити. Гарячими яблука перетираємо блендером. Пюре готове його багато, вона однорідне, давайте подивимося густоту яке вийшло. Це улюблена заготівля з яблук, обов’язково на цьому етапі ми спробуємо пюре на цукор. Це залежить від сорту яблук якщо вони солодкі то я зменшу кількість цукру. Якщо, навпаки, з кислинкою то додам з пропорції на 1 кг яблук – 100 гр сахара.
Будьте акуратні! Під час 10 хвилин варіння і я його 3-4 рази перемішала щоб вона не підгоріла. Додаю лимонну кислоту, всі точні інгредієнти дивимося під відео в описі. Перемішую і ще разок під кришечку на одну-дві хвилини. Як слід все перемішую, дивіться яка краса, відмінне пюре. Магазинне відпочиває, ніколи не зрівняється магазинне пюре з домашнім яблучним пюре.
Яблучне пюре шалене! Сподобався рецепт не забудь поставити лайк. Підписатися на наш канал, щоб не пропустити наступні відео! Друзі бажаю вам вдалих заготовок обов’язково приготувати пюре за нашим рецептом. Закручую баночку і перевертаю перевіряючи на герметичність. Прибираю під теплий плед або ковдру на ніч краще на добу до повного охолодження друзі і диво пюре воно ваше! Приємного аппетита!