Як зробити яблучні мафіни з корицею в духовці рецепт простий. Я багато разів готувала мафіни😉, але я і подумати не могла, що саме цей рецепт справить такий фурор. Вони виявилися такими смачними, що у цей же вечір і закінчилися, я встигла спробувати один!😁 Так що моя рекомендація, будете їх готувати, готуйте відразу подвійну порцію, розлітаються як гарячі пиріжки!👌
Інгредієнти
на 10-12 шт.:
2 яйця
100 мл. молока
200 гр. борошна
160 гр. цукру
2 ст. л. оливкової/рослинного масла
1 ч. л. кориці
1 ч. л. розпушувача
3 великих яблука
100 гр. волоських горіхів
Яблучні мафіни з корицею в духовці покроковий рецепт
1. Яйця збиваємо з цукром. Вливаємо до них молоко і масло, перемішуємо до однорідної маси. Всипаємо борошно, корицю і розпушувач, добре перемешиваем.
2. Горішки дрібно ножем нарізаємо і додаємо до тіста. Яблука очищаємо від шкірки і дрібно нарізаємо. Додаємо їх до тесту і перемішуємо лопаткой.
3. Далі розподіляємо тісто по формочках, наповнюючи їх на 3/4 обсягу. Випікаємо при температурі 180 градусів близько 25-30 хвилин. Готовність перевіряйте дерев’яною паличкою. Приємного апетиту!