Яблучно сливовий пиріг пісочний з мигдальним крамблом

Яблучно сливовий пиріг пісочний з мигдальним крамблом простий рецепт в духовці. Осінній рецепт мого яблучно-сливового пирога з журналу Glamour 🥧.

Інгредієнти

✔️Пісочне тісто:
⠀Вершкове масло 240 гр🧈
⠀Цукрова пудра 120 гр🥄
⠀Мигдальна борошно 60 гр🌰
⠀Сіль 4 гр🧂
⠀Яйця 100 гр🥚
⠀Борошно 540 гр
⠀⠀
✔️Тісто для начинки:
⠀Коричневий цукор 80 гр🥄
⠀Вершкове масло кімнатної t 90 гр🧈
⠀Борошно 300 гр
⠀Сіль 1 гр🧂
⠀Яйце 1 шт🥚
⠀⠀
✔️Яблучно-сливова начинка
⠀Яблука 400 гр🍎
⠀Сливи 180 гр
⠀Кориця 5 гр🥄
⠀Мускатний горіх 5 гр🥄
⠀Гвоздика 5 гр🥄
⠀Стручок ванілі
⠀Цедра 1 лимона🍋
⠀Сік половини лимона🍋
⠀Коричневий цукор 50 гр🥄
⠀Кукурудзяний крохмаль 20 гр🥄
⠀⠀
✔️Мигдальний крамбл:
⠀Миндальна борошно 50 гр🌰
⠀Коричневий цукор 50 гр🥄
⠀Борошно 59 гр
⠀Вершкове масло 50 гр🧈
⠀Сіль 2 гр🧂

Яблучно сливовий пиріг пісочний з мигдальним крамблом покроковий рецепт

1. ✔️Пісочне тісто:
1. Змішати холодне вершкове масло з усіма сухими інгредієнтами до стану крихти.
2. Додати яйця і замісити тісто.
3. Розкачати медовика 2 листами пергаменту і прибрати в холодильник.
2. ✔️Тісто для начинки:
1. Добре збити вершкове масло і цукор.
2. Додати яйця і сіль, перемішати.
3. Додати борошно і змішати до объединения.
3. ✔️Яблучно-сливова начинка
1. Яблука очистити і нарізати на великі кубики. Сливи нарізати на 4 частини.
2. Додати всі інші інгредієнти і добре перемешать.
4. ✔️Мигдальний крамбл:
1. Змішати всі інгредієнти до стану великої крихти. Заморозить.

5. ✔️Складання:
1. Викласти пісочне тісто на дно і боки глибокої форми.
2. Розподілити по центру тісто для начинки і викласти поверх яблука і сливи.
3. Зверху посипати замороженим миндальны крамблом і мигдалевими пелюстками.
4. Випікати при 160 ° С – 40/60 хвилин.
5. Перед подачею охолодити😋