Готується просто і виходить дуже смачно. Як зробити Яблучний десерт в духовці рецепт простий.
Інгредієнти
КБЖУ на 100 г ккал 127 ккал 3.5/2.3/22.3
КБЖУ на всю порцію 620 ккал 21.8/14.1/138
⠀
2 яйця
100 мл молока
підсолоджувач за смаком або 50 г цукру (у мене кокосовий)
70 г борошна (у мене ц/з пшенична)
1 ч. л розпушувача
3 яблука
Ваніль і горіхи за бажанням (врахуйте, горіхи збільшать калорійність)
Яблучний десерт в духовці покроковий рецепт
1. Яблука очищаю від шкірки ріжу на тонкі часточки. Збиваю яйця з цукром віночком, додаю молоко, інші інгредієнти, крім яблук. Коли тісто стане однорідним, добаляю яблука і перемешиваю.
2. Тісто рідке‼️ Так, щоб тісто покривало кожен шматочок. Потім переливаю в форму, можна посипати дробленными горішками. Накриваю форму фольгою і запікаю в духовці при 170 градусах хвилин 35-40, орієнтуйтеся по своїй духовці☝️
3. Готовність перевіряйте зубочисткою. Готовий пиріг ТРИМАЄ ФОРМУ👍 І виходить дуже смачний, кремовий 🔥 Насолоджуємося 😍
Відео рецепт 👇