Яблучний пиріг тарт з пісочного тіста

Як зробити смачний Яблучний пиріг тарт з пісочного тіста рецепт простий в духовці. Каюсь, грішний і не планую виправлятися. 😁 «Катування чудовою їжею» – це те, чому я люблю піддавати всіх своїх друзів і пильно стежу за тим, щоб всі прийшли до мене ультра голодними! Друзі, звичайно, не підводять і ми дуже душевно проводимо час в нескінченному круговороті страв і смаків. А потім котимося, як колобки, але це вже інша історія… ⠀
❤️Я люблю годувати людей, а улюблених людей люблю годувати ще більше. І якщо після застілля гості не встигли піти вчасно, все! Мене вже не зупинити. Финансье, мадлен, крепи з апельсиновим соусом, Тарт «Татен», клаффути з морозивом…. Я починаю пекти «до чаю» знову і знову. Ось такий я нелюд. ⠀ 🍏Яблучний тарт з листкового тіста – це варіант швидкої випічки, коли хочеться солодкого яблучного пирога, а возитися з тестом – ні. До речі, такий тарт легко приготувати, коли гості нагрянули без попередження або не встигли піти 🤣

Інгредієнти

Яблука 4-5 шт. щільні, солодкі
Тісто листкове 1 лист
Масло вершкове 15-20 р
Цукор 1 ст. ложка
Кориця за бажанням

Яблучний пиріг тарт з пісочного тіста покроковий рецепт

1. Тісто розкачати, зробити дірочки виделкою. Яблука очистити і нарізати тонкими часточками. Викласти на тесто.
2. Масло вершкове нарізати кубиками і розподілити по всьому тарту. Присипати цукром (з корицею) і відправити в розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 минут.
3. Готовий тарт посипте цукровою пудрою. Готово! Живіть Смачно! Кличте гостей!