Яблучний пиріг відкритий в духовці на молоці

Дуже ніжна консистенція тіста, а зверху хрустка скоринка — ідеальне поєднання! Як зробити смачний Яблучний пиріг відкритий в духовці на молоці рецепт простий. Діаметр: 30 см Висота бортиків: 2,8 див.

Інгредієнти

▪️ яйце 1 шт
▪️ цукор 130 р
▪️ молоко 150 мл
▪️ вершкове масло 50 г
▪️ борошно 150 г
▪️ розпушувач 7 р
▪️ яблуко 4 шт
▪️ кориця 1 год л
▪️ коричневий цукор 2 ст л

Яблучний пиріг відкритий в духовці на молоці покроковий рецепт

1. Збиваємо яйце з цукром до світлої піни. Додаємо розм’якшене вершкове масло, молоко, не перестаючи збивайте. Вводимо борошно з розпушувачем і збиваємо до однородной.
2. Яблука нарізаємо акуратними тонкими скибочками. Форму для випічки застеляємо пергаментним папером або змащуємо вершковим маслом. Викладаємо на дно форми трохи тесту, потім шар яблок.

3. Знову тісто, а зверху красиво раскладываемся боком скибочки яблук. Посипаємо цукром і корицею. Ставимо випікатися на 45-50 хвилин у розігріту до 180°C духовку.