Ягідний чізкейк без випічки

Як зробити смачний Ягідний чізкейк без випічки рецепт простий. Як велика зефирка!☺️Смачний літній ягідно-вершковий торт зі смаком чорничного пломбіру.

Інгредієнти

(d 20 див.):

Основа:
Пісочне печиво 200 р.
Масло вершкове 50 р.
Молоко 2 ст. л.

Мус:
Вершки 33% 500 р.
Вершки 22-23 % 200 р. (можна 33%)
Сирний вершковий сир 150 р.
Ягоди 2 склянки (по 200 мл)
Цукор 150 р.
Желатин 20 р.
Вода 100 мл

Ягідний чізкейк без випічки покроковий рецепт

1. Для основи печиво подрібнюємо в крихту, додаємо розтоплене вершкове масло і молоко. Перемішуємо і утрамбовуємо на дно рознімної форми або в кільце. ⠀ Желатин заливаємо водою. ⠀ Ягоди можна брати будь-які, у мене чорниця з брусницею, з малиною ще пробувала, дуже смачно 😋 ⠀

2. Ягоди засипаємо цукром, доводимо до кипіння і вимикаємо. Накриваємо кришкою, щоб швидко не охолоджувались. ⠀ Спочатку змішуємо сирний сир і вершки меншої жирності. Потім жирні вершки збиваємо до пишноти (їх головне не перевзбить в масло). Об’єднуємо дві вершкові маси. ⠀ Желатин прогріваємо імпульсами в мікрохвильовій печі або на підкресли бані до повного розчинення і через сито вводимо в пюре.

3. Воно повинно охолонути приблизно до 35-36’С і можна додавати в вершки. ⠀ Добре перемішуємо і заливаємо у форму. Прибираємо в холодильник на 5-6 годин або на ніч. ⠀ Для літа торт без випічки ідеальний варіант, не потрібно включати духовку, легкий тортик, прохолодний ☺️ і на смак як ягідний пломбир.

Відео рецепт 👇