Як посмажити мясо яловичини шматочками на сковороді з цибулею

Ви коли-небудь готували так м’ясо? Просто і дуже смачно! 🔥 Як посмажити м’ясо яловичини шматочками на сковороді з цибулею простий рецепт.

Інгредієнти

Яловичина – 350 р
Кухонна сіль, чорний перець – за смаком
2 чайні ложки соєвого соусу
1 яйце
1 чайна ложка кукурудзяного крохмалю
Цибуля – 1 шт
Червоний перець – 1 шт
3 зубчики часнику.
перець чилі – 1/3 ч. л.
2 ст л соєвого соусу.
80 мл води.
1 ст л кукурудзяного крохмалю

Як посмажити м’ясо яловичини шматочками на сковороді з цибулею покроковий рецепт

1. 350 грам яловичини нарізати на великі шматочки і перекласти в миску. Додати сіль, чорний перець – за смаком, 2 чайні ложки соєвого соусу, 1 яйце, 1 чайну ложку кукурудзяного крохмалю. Добре перемішати. У сковороду налити олію авокадо (можна будь-яке масло, на якому ви смажите).

2. Викласти м’ясо. Обсмажити м’ясо на середньому вогні до золотистої скоринки. Як тільки м’ясо підрум’яниться, перекласти на тарілку. На іншій сковороді обсмажити 1 цибулину до прозорості. Додати 1 червоний перец.

3. Покладіть м’ясо назад в сковорідку. Обсмажувати 2-3 хвилини на сильному вогні при помішуванні. Додати 3 зубчики часнику, чорний перець, перець чилі – 1/3 ч. л., 2 ст л соєвого соусу. Готуйте, помішуючи, ще 2 минуты.

4. У миску налити 80 мл води, додати 1 ст. л. кукурудзяного крохмалю. Суміш додати до м’яса. Перемішати і вимкнути плиту. Все готово! Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇