Як приготувати макову начинку для рулету, булочок з сухого маку простий рецепт.
Інгредієнти
✅мак 160 гр.,
✅цукор 150 гр.,
✅молоко 400 мл,
✅манна крупа 60 гр.,
✅вершкове масло 60 гр.,
✅яйце 1 шт.,
Як приготувати макову начинку для рулету або булочок покроковий рецепт
1. Мак заливаємо водою, доводимо до кипіння, воду зливаємо, наливаємо чисту і знову доводимо до кипіння. Повторюємо так 4 рази. Потім додаємо молоко, цукор, манку, яйце і після закипання варимо 5 минут.
2. Даємо трохи охолонути, можна злегка пробити блендером і додаємо м’яке вершкове масло.
3. Перемішуємо і повністю охолодити. Начинка готова, можна додавати її в пироги, пиріжки, рулети, паски 👌
Відео рецепт 👇