Як приготувати шпинат свіжий на гарнір на сковороді рецепт простий з горішками та родзинками. Все дуже просто, смачно і корисно!
Інгредієнти
•500гр листя шпинату
•30гр кедрових горішків
•20 гр родзинок
•2 зубчик часнику
•оливкова олія
•сіль, чорний перець
•гострий перець (за бажанням)
Як приготувати шпинат свіжий на гарнір на сковороді покроковий рецепт
1. родзинки Замочити в холодній воді. Листя шпинату помити. Обсмажити на оливковій олії роздавлений зубчик часнику і кільця гострого перцю. Додати листя шпинату і згасити під кришкою на невеликому вогні 3-5 минут.
2. прибрати Часник, шпинат перекласти в друшляк і віджати. Обсмажити кедрові орешки.
3. Змішати шпинат з кедровими горішками та родзинками, додати зубчик часнику дозволений навпіл для аромату, посолити, поперчити і заправити оливковою маслом.