Як варити томлені щі з квашеної капусти без м’яса простий рецепт.
Інгредієнти
•2 л. бульйону
•2 цибулини
•1 морква
•400 г квашеної капусти
•5 картоплин
•2 ст. л. томатної пасти
•1 ст. л. вершкового масла
•1 ст. л. борошна
•лавровий лист
•сіль, перець
•зелень, часник за бажанням
Як варити томлені щі з квашеної капусти без м’яса покроковий рецепт
1. Я готувала на курячому бульйоні, але можна зварити будь-який, який Ви більше любите. Капусту тушкуємо з морквою, томатною пастою і 100 г води під кришкою близько 20 минут.
2. Цибулину нарізаємо дрібно і обсмажуємо на вершковому маслі, наприкінці додаємо трохи борошна. У глиняний горщик спочатку закладаємо сиру картоплю, потім капусту, цибулю і заливаємо бульоном.
3. Додаємо перець і лавровий лист. Так само чудово підійдуть насіння кмину і кропу. Відправляємо в духовку на 2 години при 180*. Подаємо зі свіжою зеленню і сметаной.
Відео рецепт 👇