Як засолити сьомгу червону рибу в домашніх умовах малосольну рецепт простий і швидкий.
Інгредієнти
Сьомга – 300 г
Цукор – 1 ст. л
Сіль велика – 1 ст. л
За бажанням перець горошком і лавровий лист. Я готую без.
Як засолити сьомгу червону рибу в домашніх умовах малосольну покроковий рецепт
1. У риби, видалити хребет і кістки. Покласти в ємність шкіркою вниз. Змішати сіль і цукор і добре посипати рыбу.
2. Закрити ємність кришкою і прибрати на 24 години в холодильник, через 24 зливаємо утворилася жидкость.
3. Тим хто любить солону рибку солити 3 добу. З допомогою ножа зчищаємо залишки солі. Філе сьомги нарізаємо тонкими скибочками. Сьомга малосольна готова.
Відео рецепт 👇