Домашня ковбаса з яловичини і свинини в кишках

Як зробити ковбасу в домашніх умовах! Це найсмачніша домашня ковбаса! 🥩 Домашня ковбаса з яловичини і свинини в кишках простий рецепт.

Інгредієнти

500 грам яловичини
1,5 кг свинини
500 г свинячої грудинки.
1 чайна ложка чорного перцю
1 чайна ложка сухого часнику
1/2 чайної ложки запашного перцю
1 чайна ложка цукру
45 р нитритной солі
250 мл холодної води
Свинячі кишки

Домашня ковбаса з яловичини і свинини в кишках покроковий рецепт

1. 500 грам яловичини наріжте невеликими шматочками, щоб зручно було перекручувати на м’ясорубці. Перекручуємо м’ясо на м’ясорубці з крупною решіткою. 1,5 кг свинини наріжте невеликими шматочками. Пропустити через м’ясорубку. Також 500 г свинячої грудинки, нарізаємо і перекручуємо через м’ясорубку. До м’яса додаємо чорний перець, сухий часник, духмяний перець, цукор, нитритную сіль і 250 малий холодної воды.

2. Все добре перемішуємо. Необхідно ретельно заважати, щоб фарш став липким. І з’явилися білкові нитки. Поставте в холодильник мінімум на ніч. Нам знадобляться свинячі кишки. Добре промити і залишити у воді на 30 хвилин. Продовжуємо готувати нашу домашню ковбасу. Знову добре перемішайте фарш. Через свинячу кишку можна пропустити масло.

3. Насадку м’ясорубки для ковбаси протерти олією. Надіти свинячі кишки на насадку від м’ясорубки. Фаршируємо свинячі кишки готовим фаршем. Щільно зав’яжіть кінці. Протикаємо зубочисткою і випускаємо зайве повітря. Змастіть маслом ґрати. Акуратно покладіть на сітку колбаски.

4. Випікати в духовці при низькій температурі 80 С протягом 1 години. Потім поставте форму з водою в духовку і запікайте ще 2 години при температурі 80 °C. Після приготування залишаємо їх у холодній воді на 5 хвилин. Висушіть кухонним рушником колбаски.

5. Вивісити їх у добре провітрюваному приміщенні (кімнатної температури) на добу. Наші смачні ковбаски готові. Це дуже смачний, ароматний і натуральний продукт. Я безумовно рекомендую спробувати приготувати. До зустрічі в моєму наступному рецепті! Приємного апетиту! Якщо вам сподобався рецепт, ділитесь з друзями. Мені буде дуже приятно.

Відео рецепт 👇