Як зробити часникове масло домашнє рецепт простий і швидкий. Запечений часник, не пробували??? Якщо любите часник як я, обов’язково спробуйте, з ним ми приготували часникове масло, але додавати в гарячі блюда і соуси. І до речі запечений менш агресивний, ніж свіжий, від нього не буде такого запаху.
Інгредієнти
⏰ Час активної готування 3 хв.
Часник
Спеції (сіль, перець, сушені трави)
Трохи олії збризнути часник
⠀
Для масла:
Запечений часник
М’яке вершкове масло
Зелень на ваш смак (кінза, кріп, петрушка, базилік)
Трохи солі і перцю
За бажанням можна додати в’ялені томати
Як зробити часникове масло домашнє покроковий рецепт
1. У часник срезкам верхню частину, як я показую на відео Кладемо в фольгу, додаємо сіль, перець і скроплюємо оливковою олією Закриваємо фольгу, запікаємо в духовці при 200 гр. 15-20 хв. до м’якості, даємо трохи остыть.
2. Для масла: змішуємо масло, запечений часник, зелень, сіль і перець, можна зробити в блендері, можна розім’яти виделкою. Масло готове, можна зберігати в морозилці до 3 міс., можна зберігати в холодильнику до 3 дней.
3. Подавати можна з стейкам, м’яса, використовувати для смаження, запікання або для бутербродів ⠀ Всім приємного апетиту!
Відео рецепт 👇