Як зробити кабачкову ікру в домашніх умовах простий рецепт. Рецепт для тих, хто не хоче варити, стояти біля плити і помішувати, додати цукор і оцет, а приготувати свіжу ікру в духовці.
Інгредієнти
2 кабачка
2 морквини
2 великих помідора
1 велика цибулина
3 зубчики часнику
3 ст. л. оливкової олії
сіль, перець, спеції за смаком
[можна додати свіжий солодкий червоний перець, але тк у мене на нього алергія, не використовую]
Як зробити кабачкову ікру в домашніх умовах покроковий рецепт
1. Крупно нарізаємо овочі і відправляєте в пакет для запікання, додаємо часник, олію, сіль і спеції. Зав’язуємо пакет. Добре перемішуємо вміст пакета.
2. Робимо декілька отворів у пакеті для виходу повітря. Відправляємо в духовку. ♨️ 180’С на 50-60 минут.
3. Дістаємо з духовки, зливаємо утворилася воду. Запечені овочі блендерим до пюреобразного стану. Наша ікра готова.
Відео рецепт 👇