Як зробити солоний попкорн із зерен кукурудзи на сковороді

Попкорн – дуже смачна і популярна закуска, яка відмінно підходить для перегляду фільму. Як зробити солоний попкорн із зерен кукурудзи на сковороді простий рецепт домашній. Я його просто обожнюю! Напевно це самий ПП-шний фаст фуд! Готую його в основному будинку, т. к. промисловий спосіб отримання небезпечний. Готувати його реально хвилин 5. Дуже просто.

Інгредієнти

зерна кукурудзи

Як зробити солоний попкорн із зерен кукурудзи на сковороді покроковий рецепт

1. У глибоку сковороду наливаємо олію (оливкову, авокадо або будь-яке інше, яке використовуєте для смаження) і викладаємо кукурудзяні зерна, намагаючись розподілити їх по всій поверхні сковорідки в один слой.
2. Накриваємо сковороду прозорою кришкою і ставимо на середній/високий вогонь. Через пару хвилин ви почуєте характерні удари — це лопається наша кукурузки. Через 10 секунд після останнього бавовни прибираємо сковорідку з огня.
3. Пересипаємо наш попкорн у велику миску. І тільки тепер посипаємо сіллю. Якщо додати сіль спочатку в сковорідку, попкорн буде не такий повітряний. Так само можна використовувати спеції (сухий часник, паприку, коріандр).
4. Можна посипати дрібно натертим пармезаном. Я завжди роблю тільки з сіллю. Мені здається і так дуже вкусно.