Як зварити прозорий курячий бульйон овочевий смачний рецепт простий. Курячий бульйон, що може бути корисніше і смачніше? Здавалося б, все елементарно! Кинув в каструлю курку, цибулю і моркву і варись…але… Є два основних моменти: якість курки і дві-три «хитрощі» у рецепті! У підсумку, замість позбавленою смаку жовтуватої рідини, виходить міцний, ароматний і наваристий бульйон, який із задоволенням буде їсти вся сім’я!
Інгредієнти
2,5 л бутильованої води
1 цибулина
1 морква
1 курячий остов (остов і частинами м’яса)
Сіль за смаком
Як зварити прозорий курячий бульйон овочевий смачний покроковий рецепт
1. У воду кладемо курицу.
2. Доводимо до кипіння. Знімаємо піну. Кладемо цілу моркву і цибулю в нижній лушпинні. Солим.
3. Відразу зменшуємо вогонь. Головне, щоб бульйон не кипів, інакше він помутніє. Залишаємо на час-полтора.