Як смачно зробити Ялинки з меренги на паличці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ідеальна меренга для декору!!
Інгредієнти
Білок 100 гр
Цукор 200 гр
Сік лимона 1 ч. л.
Сіль 1-2 гр
Ялинки з меренги на паличці покроковий рецепт
1. Починайте збивати білки з сіллю на мінімальній швидкості. Збільшіть швидкість, коли побачите, що утворилася піна і бульбашки і починайте повільно маленькими порціями додавати цукор, не перестаючи взбивать.
2. Потім на максимальній швидкості збийте до повного розчинення цукру і жорстких піків (це коли залишається слід від віночка). В кінці додати лимонний сок.
3. Відсадити і сушити при температурі 100 градусів близько 2 годин (в залежності від розміру виробу)
Відео рецепт 👇