Японські рисові кульки з сирним сиром

Як зробити Японські рисові кульки з сирним сиром простий рецепт. Ненудна ідея як змусити з’їсти нудний рис.

Інгредієнти

Рис кубанський – 400 р
Вода – 800 г
Сіль, куркума
Сирний сир – 230 р

Разом на 100 г:
Білки – 3
Жири – 2.5
Вуглеводи – 24
Ккал: 132

Японські рисові кульки з сирним сиром покроковий рецепт

1. Рис промити, відварити в зазначеній кількості води. Дати повністю остыть.
2. Потім в рукавичках зліпити з рису коржик, на середину викласти чайну ложку сирного сиру і сформувати шарики.
3. Викласти кульки на деко і запекти приблизно 15-20 хвилин при 180°С.