Японський бісквіт для декору торта

Японський бісквіт для декору торта простий рецепт. Мені дуже подобається цей бісквіт і на вигляд і на смак,він чимось схожий на еклер за смаком🙈 А вже який незвичайний ефект він дає😍

Інгредієнти

Яйцо-1шт
Желтки-120гр
Белки-165гр
Мука-80гр
Сахар-80гр
Молоко-130гр
Слив.масло-70гр
Ван.сахар-8гр
Краситель

Японський бісквіт для декору торта покроковий рецепт

1. Розігріваємо духовку на 170 градусів. Молоко з маслом ставимо на плиту і нагріваємо до закипання. Як тільки молоко завирувало, всипаємо все борошно (борошно попередньо просіваємо) разом і швидко перемішуючи заварюємо тісто, заварені збирається тісто в грудку, а на дні каструлі утворюється пленочка.

2. Готове тісто перекладаємо в високу посуд і відставляємо трохи охолонути. Тим часом збиваємо білки до пишної піни, далі поступово починаємо всипати цукор і ванільний цукор, щоразу добре збиваючи! Збита маса повинна бути щільною і не випливати з миски.

3. Додаємо барвник білки і перемішуємо Повертаємося до заварному тесту, жовтки + одне яйце додаємо в тісто по одному, кожен раз перемішуючи, додаємо барвник, перемішуємо. Об’єднуємо заварне тісто і збиті білки, білки додаємо частинами, щоразу перемішуючи! Тісто готове!

4. Перекладаємо його в деко, застеленый пергаментом, розрівнюємо і відправляємо в духовку на 17-20 хв на 170 градусів. Готовий бісквіт охолодити і використовуємо. Нюанси: Зберігається це тісто в плівці в холодильнику, 5 днів точно.

5. Від крему чіз цей бісквіт я не изолирую, з ним нічого не трапляється. Цей бісквіт не сохне так як бісквітний мох. Барвник я використовую гелевий, колір можна використовувати абсолютно будь-який. Здається, що це складно, але повірте це дуже навіть легко, зате який ефект буде у ваших тортов.

Відео рецепт 👇