Яєчня шакшука з баклажанами, перцем, помідорами, цибулею і сиром

Яєчня шакшука з баклажанами, перцем, помідорами, цибулею і сиром простий рецепт. Дуже смачний, ситний сніданок або обід. Ви просто закохаєтеся в це блюдо.

Інгредієнти

✅Болгарський перець – 1 шт
✅Баклажан – 1 шт
✅Помідори – 2 шт
✅Цибуля – 1 шт
✅Сіль, перець за смаком
✅Яйця – 5 шт
✅Сир Гауда – 150 гр

Яєчня шакшука з баклажанами, перцем, помідорами, цибулею і сиром покроковий рецепт

1. Обсмажуємо до золотистого кольору болгарський перець, додаємо нарізану кубиками баклажан і обжариваем.

2. Потім додаємо помідори, цибуля, розбиваємо яйця, смажимо 3 хвилини, посипаємо сиром, коли сир розплавиться, можна подавать.

3. Готово!

Відео рецепт 👇