Закуска з баклажанів «Хвіст павича» простий рецепт. Це дуже легка у приготуванні, при цьому неймовірно смачна і ефектна закуска! Справжня окраса святкового столу! Тільки подивіться, як яскраво і кольорового к! Робити дуже просто і швидко! Обов’язково приготуйте і здивуйте своїх близьких!
Інгредієнти
на 1 тарілку:
⠀
~2 невеликих баклажана
~2-3 помідора
~2-3 огірка
~ 10 чорних оливок без кісточок
100 г майонезу
100 г сиру
2-3 зубчики часнику
Закуска з баклажанів «Хвіст павича» покроковий рецепт
1. Баклажани нарізати навскоси, товщиною ~0,7 см. Посолити, залишити на 10-15 хвилин. ⠀ З допомогою паперових рушників зібрати з баклажанів всю вологу. ⠀ Обсмажити на невеликій кількості олії з двох сторін. ⠀ Викласти на тарілку, формуючи подумки форму хвоста) ⠀
2. Приготувати начинку: До майонезу додати тертий часник і сир, перемішати. ⠀ Сир раджу брати витриманий, він з яскравим смаком. Але, згодиться навіть плавлений сирок, теж смачно виходить. ⠀
3. Намазати бакалажаны начинкою. ⠀ Залишилося оформити хвіст павича. На край кожного баклажана викласти кружечок помідора, кружечок огірка і половинку олівця. За бажанням можна прикрасити петрушкою. ⠀ Сподіваюся, рецепт вам сподобався! Чекаю відгуків! Приємного тобі апетиту!
Відео рецепт 👇