Закуска з баклажанів в кисло солодкому соусі простий рецепт! Гармата, бомба, ракета! Ваші гості будуть в шоці ! Можна приготувати вдома і взяти на природу.
Інгредієнти
Очищені баклажани -400 грам ( нарізати смужками ).
Соус:
Цукор -35 грам;
Вода -100 грам;
Соєвий соус -40 грам ;
Кетчуп -1 ст. л;
Крохмаль -1 ч. л;
Сік лимона -30 грам.
Закуска з баклажанів в кисло солодкому соусі покроковий рецепт
1. Соус:
Все перемішати до розчинення сахара.
Все перемішати до розчинення сахара.
2. Баклажани відправляємо в пакет. Обов’язково очищаємо! Додаємо дрібку солі і 2 ч. л рисового борошна або крохмалю. Часник використовуємо сушений! Це важливо! Ми їх будемо обсмажувати в пристойному кількості масла і свіжий буде горіти і давати неприємний аромат!
3. Сушеного часнику -1 ч. л. . Все добре перемішуємо і обсмажуємо без кришки. Масла 4-5 ст. л ! Готуємо 5-7 хвилин з кожного боку. Вливаємо соус і готуємо ще 5 хвилин помішуючи. Перекладаємо в салатник разом з соусом, охолоджуємо, посипаємо кунжутом, Чилі і петрушкою! Приємного аппетита!