Закусочний чізкейк з авокадо і сметаною без випічки

Як приготувати смачний Закусочний чізкейк з авокадо і сметаною без випічки рецепт простий. По такій спеці пропоную рецепт ніжного закусочного чиза без випічки. Хоча, взагалі, базу для чизов я рекомендую запікати, навіть якщо це крихти з маслом. Щоб отримати хрустку скоринку, а не м’яку “картоплю” Але за такої спеки можна і так, ліниво. Мій чіз прикрашений полуницею. На її місці можуть бути в’ялені томати/сливи/вишні. Для того щоб зробити хлібні крихти я подсушила скибочки хліба на сухій сковороді (саме подсушила, на слабкому вогні, це можна зробити в духовці) і потім смолола блендером до однорідної крихти. Для начинки я віддала 200 г сметани, але можна замість неї використовувати будь готовий вершковий сир. Для складання чиза у мене була квадратна рамка 12Х12 см, можна взяти круглу, близько 16 см, просто бортики будуть не високі.

Інгредієнти

120 г крихти з сухариків бородінського хліба
90 г слив. масла

Начинка:
1спелый авокадо
185 г відваженого сметани
20 г лимонного соку
8 г желатину
60 г вершків
1 г солі

Закусочний чізкейк з авокадо і сметаною без випічки покроковий рецепт

1. Крихти розтерти з маслом виделкою до однорідності. Розподілити по стінках і дну рознімної форми або кільця (з затягнутим плівкою дном). Формуючи рівномірний шар товщиною близько 6-7 мм Залишити в холодильнику на 30-60 мин.
2. Желатин замочити в холодних вершках і залишити на 10 хв, потім нагрівати до тих пір, поки желатин не розчиниться (я грію імпульсами в мікрохвильовці, постійно помішуючи, до кипіння не доводжу).
3. Збити за допомогою блендера м’якоть авокадо, сметану, сіль і лимонний сік (всі кімнатної температури), ввести розтоплений желатин і ще раз ретельно збити до однорідності. Вилити в підготовлену форму. Залишити на кілька годин у холодильнику для стабилизации.