Закусочний торт з куркою, цибулею, чорносливом і огірком

Як зробити смачний пиріг закусочний торт з куркою, зеленою цибулею, чорносливом і огірком рецепт простий.

Інгредієнти

300 р – борошна
3-4 р – соди
15-20 г – цукру
10 г розпушувача
2 – яйця (1С)
300 м – кефіру
30 г рослинного масла
Спеції за бажанням
2 ч. л. – солі (без гірки)

Начинка
1 пуч – зеленого салату
100 г чорносливу
1 шт – курячий окіст копчений
½ банки – кукурудзи
Сир – за бажанням
100-150 г – огірочка
75 – 100 г майонезу
40 м – зеленого або ріпчастої цибулі

Крем⠀
150-300 г – сиру кисломолочного
65-150 р – майонезу (в пропорції з сиром)

Крем для вирівнювання.
300 г сиру кисломолочного
150 г – вершкового масла

Закусочний торт з куркою, цибулею, чорносливом і огірком покроковий рецепт

1. Окремо змішуємо всі сухі інгредієнти ⠀ В діжу міксера відміряємо кефір, яйця, рослинне масло, перемішуємо вінчиком. ⠀ З’єднуємо обидві маси і вимішуємо ⠀ Перекладаємо тісто в форму діаметром 16 см і готовий корж розрізаємо на 4 коржі. Або 18 см і разрезаете готовий на 3 коржа. ⠀
2. Духовка прогріта до 180 градусів, режим верх-низ. Випікаємо 50-60 хвилин. Готовність перевіряємо дерев’яною шпажкою. ⠀ Готовий бісквіт дістаємо, не перевертаємо, даємо охолонути. Повністю остиглий вирізаємо з форми, зрізаємо шапочку і розрізаємо на 3-4 коржа.
3. Начинка.
Чорнослив нарізаємо соломкою. Шинку нарізаємо шматочками. Огірок нарізаємо соломкою. Цибулю нарізати. Додати кукурудзу. Заправити 75 г майонез і все перемішати. ⠀ Листя салату помити, обсушити і нарвати великими шматками. Окремо. Додати 25 г майонезу і акуратно перемешать.
4. Крем.
Відміряємо в діжу міксера. 🥣При бажанні можна присолити і додати спеції. Взбиваем.
5. Збірка.
Збираємо торт в кільці. Корж – крем (тонкий шар) – бортик – ½ листя салату – начинка – корж – крем (тонкий шар) – бортик – ½ листя салату – начинка – корж. Відправляємо в холодильник для стабілізації на 4-5 часов.
6. Крем для вирівнювання.
Відміряємо в діжу міксера 🥣 і збиваємо до однорідності. І вирівнюємо торт