Закусочний торт зі шпинатом, червоною рибою і сирним кремом рецепт простий ❤️ У нас в новорічну ніч справу до торта в класичному сенсі рідко доходить. Ми любимо з Наполеона починати обідній чаювання. А ось такий закусочний тортик – це річ❤️ Яскравий, соковитий, простий і швидкий. Беріть смачну рибу, а шпинат можна використовувати заморожений. Обов’язково добре подрібнюйте блендером, чим довше і дрібніше, тим яскравіше буде колір і не передержите в духовці, інакше пожовтіє. Зберігайте рецепт і готуйте обов’язково ❤️ Невелике відео керівництво буде «в каруселі»👉👉👉 Хто готував закусочні тортики? А як далеко і часто Ви переглядаєте мій профіль? Скільки вже знайомі зі мною? Рік? Два? Може бути три? Або більше? Там стільки всього цікавого можна знайти і дуже багато чудових рецептів👌
Інгредієнти
корж (розмір 25х30см)
сметана 10% 50г
рослинна олія 70г
шпинат (можна заморожений) 50г
жовтки 50г (3шт категорія З)
білки 125г (3шт категорія З)
сіль 2г
цукор 5г
борошно пшеничне 120г
розпушувач 5г
крем
вершки 33-35% 250г
сир сирний 150г
сіль 3г
сьомга (форель) солона 200г
зелень свіжа невеликий пучок
Закусочний торт з шпинатом, червоною рибою і сирним кремом покроковий рецепт
1. Збити блендером в однорідну масу жовтки, розморожений шпинат, сметану, масло. в пишну масу збити білки, цукор і сіль. Борошно змішати віночком з розпушувачем, додати в жовткову масу, перемішати, додати третину білків. Акуратно вмішати білки, що залишилися в шпинатну частина. Форму розміром 25Х30 застелити пергаментом (можна використовувати звичайний лист, просто не на весь виливати тісто, нерівні краї після випікання підрівняти).
2. Випікаємо в розігрітій до 180С духовці 20-25 хвилин, до сухої сірники, не перетримайте, тому щоб зберегти гарний колір всього коржа. готовий корж перевернути на чистий пергамент, остудити і зняти аркуш, на якому випікали. Розрізати на 2 або 4 однакових прямокутника. Вершки з сиром збити в пишний крем, додати соль.
3. Розділити крем на дві частини, в одну додати подрібнену зелень і рибку. корж змащуємо кремом з рибкою, зверху викладаємо корж і змащуємо просто вершковим кремом, ще корж і крем з рибою. Верхній корж нічим не змащуємо, краї вирівнюємо вершковим кремом прибираємо тортик на ніч холодильник.
Відео рецепт 👇