Заливне з креветками, червоною рибою, білим вином і перцем

чи Є щось ошатне на новорічному столі, ніж красиве заливне з креветками, запеченим перцем і червоною рибою? Як зробити Холодець з креветками, червоною рибою, білим вином і перцем рецепт простий.

Інгредієнти

✴️ Бульйон рибний (повинен бути в міру солоним) 800 мл
✴️ Вино біле 100 мл
✴️ Креветки варені 200 гр
✴️ Перець солодкий 4-5 шт
✴️ Риба червона відварна 300 гр
✴️ листової Желатин 36 гр

Заливне з креветками, червоною рибою, білим вином і перцем покроковий рецепт

1. Перець запікаю в духовці під грилем до горілої скоринки, даю охолонути і очищаю від кірочок і насіння. ⠀ Желатин замочую згідно інструкції. Потім беру необхідну кількість для кожного шару і прогріваю 10 сек в мікрохвильовці. Желатин повинен повністю розчинитися. Тонкою струйко вливаю желатин в підготовлений шар і розмішую. ⠀ Бульйон змішую з трохи выпаренным вином. ⠀ Перший шар: Креветки укладаю в форму.
2. В 300 мл бульйону з вином додаю 12 гр розчиненого желатину. Виливаю шар у форму і прибираю в холод до застигання. Це близько години. ⠀ Другий шар: Перець з’єдную з 300 мл бульйону і пюрирую в блендері. Додаю 12 гр розчиненого желатину. Виливаю перцевий шар на креветочний. Знову прибираю в холод приблизно на годину. ⠀
3. третій Шар: Рибу ріжу на дрібні шматочки і вкладаю у форму. В 300 мл бульйону додаю 12 гр розчиненого желатину. Виливаю у форму. Відправляю застигати, краще на ніч. ⠀ Я використовувала роз’ємну форму для желе, але можна це зробити в стаканчиках або у формі. Якщо робите в стаканчиках і в них же не подаєте витягуючи, то шари робіть навпаки. Т е перший рибний і т д.

Відео рецепт 👇