Як зробити заливний пиріг з грушею та сиром рецепт простий в духовці. Ну я не можу зупинитися з приводу цієї начинки 🙃, надто вона мені запала в душу , це приголомшливе поєднання смаків підриває всі мої рецептори задоволення 🤤
Інгредієнти
Кбжу На 100 г: 170/8.4/8.3/16.9
Для Основи потрібно :
130 г яблучного пюре Фруто няня
21 мл – кокосового / вершкового масла
120 г – цільнозерновий борошна (у мене рисова і вівсяна 50/50)
Підсолоджувач за смаком
для начинки:
100 г сиру 5%
1- яйце
80 г -груші конференц ( стиглої, м’якою)
80г -сиру з блакитною цвіллю
120 г – грецького йогурту
Підсолоджувач за смаком
Заливний пиріг з грушею та сиром покроковий рецепт
1. Для тіста змішуємо яблучне пюре з маслом і борошном. Тісто викладаємо у форму (у мене 16 см), вологими руками, формуючи бортики. Для начинки у мисці змішуємо сир, йогурт, яйцо.
2. Пробиваємо заглибним блендером до однорідності. Грушу очищаємо від шкірки і нарізаємо дрібним кубиком, сир натираємо на крупній тертці або кришимо руками.
3. Викладаємо на тісто порізану грушу зверху посипаємо сиром (я буквально 10 г залишила для прикраси зверху) і виливаємо сирну масу Запікаємо при 180С 30 минут.
4. Дайте повністю охолонути і охолодіть в холодильнику 2 години. Акуратно витягаємо з форми і наслаждаемая 🤤