Заливний пиріг з капустою, морквою, майонезом і сметаною в духовці простий рецепт. Заливний пиріг з капустою — швидка і проста випічка, яку можна приготувати в духовці в домашніх умовах. Начинку можна змінювати за бажанням.
Інгредієнти
✔️Для тіста:
Сметана – 5 ст. л. (~300 гр)
Майонез – 1 ст. л.
Борошно-6 – 7 ст. л. з невеликою гіркою
Яйце – 2 шт
Сіль – 1 ч. л. без гірки
Розпушувач тіста – 10 гр.
✔️Начинка:
Цибуля – 1 шт
Морква – 1 шт
Капуста-300 грам
Сіль за смаком
Заливний пиріг з капустою, морквою, майонезом і сметаною покроковий рецепт
1. Цибулю і моркву обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору . Додаємо нашатковану капусту, сіль і обсмажуємо 10 хвилин. Для тіста змішуємо всі Інгредієнти: сметану, майонез, яйця, сіль, розпушувач, борошно і перемішуємо венчиком.
2. Тісто по консистенції схоже як тісто на оладки. Форму для випікання змащуємо рослинним маслом. Виливаємо половину тіста у форму (у мене діаметр форми 24см)
3. Зверху викладаємо начинку, заливаємо тістом, що залишилося, розрівнюємо, за бажанням посипаємо кунжутом і в розігріту духовку на 30-35 хвилин 180 градусів!
Відео рецепт 👇