Готуємо Тарт Заливний пиріг з ягодами, сметаною і сиром рецепт. Літо – це таке розмаїття ягід, фруктів, овочів! Зайшла в магазин і відразу до яскравим фруктовим прилавків, заїхала в сад, а там ягідне достаток! Відразу мозок починає працювати, становить в голові картинку з пирогом, тартом, ну або хоч з сирниками😀😀. Шалено хочеться запам’ятати всю цю ягідну красу. Ось і готую 🤪, знімаю і їм🙈 Раз тут у мене більшість люблять пироги. Почну з цього смачного заливного тарта.
Інгредієнти
Для тесту нам знадобиться:
– 250 г пшеничного борошна
– 150 г слив.масла
– 50г цукру
– Пакетик ванільного цукру
– 1 яйце
– Щіпка солі
– 1 ст. л води
Для заливки:
– 1,5 пачки сиру (250г)
– 230 г сметани
– 100 г цукру
– 3 яйця
– 2 ст. л кук.крохмалю
– 4 персика або нектарина
Заливний пиріг з ягодами, сметаною і сиром покроковий рецепт
1. Для тесту нам знадобиться:
Просіяне борошно з’єднати з цукром, ванільним цукром, сіллю, додати вершкове масло і перетерти в крихту. Далі з’єднати тісто з яйцем і водою. Вийде пластичні тісто. Розкачати його, укласти у форму, сформувавши бортики. Проколоти вилой і дати постояти в холодильнику 10-15 мин.
Просіяне борошно з’єднати з цукром, ванільним цукром, сіллю, додати вершкове масло і перетерти в крихту. Далі з’єднати тісто з яйцем і водою. Вийде пластичні тісто. Розкачати його, укласти у форму, сформувавши бортики. Проколоти вилой і дати постояти в холодильнику 10-15 мин.
2. Для заливки:
Всі інгредієнти з’єднати, пробити блендером. Далі залити у форму з тестом сирну суміш. Випікати 15-20 хв при 180°. Щоб фрукти не потонули в заливці їх викласти трохи позже.
Всі інгредієнти з’єднати, пробити блендером. Далі залити у форму з тестом сирну суміш. Випікати 15-20 хв при 180°. Щоб фрукти не потонули в заливці їх викласти трохи позже.
3. через 15-20 хв, прикрасити порізаними шматочками нектаринами і піч ще 25 хв. Пиріг дуже смачний в холодному вигляді