Запечена качка в апельсиновому соку в духовці

Як зробити запечену качку в апельсиновому соку в духовці на Новий рік! 👍🏻🔥😋🤤 М’ясо виходить ніжним, соковитим і ароматним!😋👍🏻

Інгредієнти

Маринад:
✅ Апельсиновий сік-150 мл
✅Соєвий соус-100 мл
✅Цедра 1 апельсина
✅Часник -3 зуб.
✅Мед-2 ч. л.

✅Яблука

Запечена качка в апельсиновому соку в духовці покроковий рецепт

1. Приготувати маринад, залити качку і залишити на ніч. За цей час качку потрібно перевернути 2-3 раза.

2. Потім качку натерти сіллю і перцем. Нафарширувати яблуками. Перекласти в пакет для запікання. Навколо качки розкласти яблоки.

3. Запікати 10 хвилин при температурі 230° Потім температуру зменшити до 180 градусів і запікати ще півтора-два години. ⠀ Приємного вам апетиту та передсвяткового настрою!🎄❄️😋🤗

Відео рецепт 👇