Запечена качка з картоплею і яблуками

Як зробити Запечену качку з картоплею і яблуками рецепт простий в духовці. Побалувати себе чимось особливим зовсім просто!

Інгредієнти

1. Качка – краще стегенце
2. 65 мл соєвого соусу, 1/2 ст ложки гірчиці, 1 год л меду
3. 15-20 гр вершкового масла
4. 3 середніх картоплини
5. 1 яблуко

Запечена качка з картоплею і яблуками покроковий рецепт

1. Приготувати маринад – змішуємо соєвий соус, гірчицю і мед. Заливаємо стегенце маринадом, накриваємо плівкою і залишаємо на 1-1,5 години в холодильнику Картопля і яблука нарізаємо на великі дольки.
2. На дно форми викладаємо невеликі шматочки масла, потім картоплю, окорочок (шкіру качки краще злегка надрізати) та яблука. Поливаємо частиною маринаду, накриваємо фольгою або кришкою і випікаємо при 200 С 40-45 минут.

3. Потім знімаємо кришку, поливаємо качку виділився маслом і готуємо при тій же температурі ще 10-15 хв до красивої скоринки Спробуй – неймовірно смачний вечерю приготувати зовсім просто.

Відео рецепт 👇