Запечена капуста броколі в духовці з сиром і яйцем

Запечена капуста броколі в духовці з сиром і яйцем простий рецепт.

Інгредієнти

500 грам брокколі
100 грам борошна
100 грам панірувальних сухарів
50 грам сиру пармезан
2 яйця
1 зубчик часнику
Сіль, перець, базилік

Для соусу:
2 столові ложки йогурту
1 столова ложка майонезу
Свіжа петрушка
Оливкова олія

Запечена капуста броколі в духовці з сиром і яйцем покроковий рецепт

1. Відварити броколі в підсоленій воді, десь 2-3 хвилини. У миску насипати борошно. В другу миску насипати панірувальні сухарі, додати базилік, подрібнений пармезан і часник. Добре перемішати. У третю миску додати 2 яйця, сіль і чорний перец.

2. Деко застелити пергаментним папером, змастити оливковою олією. Брокколі вмочити в борошно, потім яйця і панірувальні сухарі. Викласти брокколі на противень.

3. Випікати при 180° с 20 хвилин. Для соусу: Подрібнити кінзу. У мисці змішати 2 столові ложки йогурту, 1 столову ложку майонезу, оливкова олія і кінзу. Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇