Запечена картопля гармошка з беконом в духовці

Запечена картопля гармошка з беконом в духовці простий рецепт домашній 🥓🥓🥓 Дуже просте в приготуванні і дуже смачне блюдо 😋👍 Замість бекону можна взяти сало або копчену грудинку.

Інгредієнти

Велику картоплю
Бекон
Раст. масло
Сіль, перець, паприка, сухий часник – за смаком

Запечена картопля гармошка з беконом в духовці покроковий рецепт

1. Картоплю чистимо від шкірки і моєму. Робимо з картоплі гармошку, тобто робимо надрізи, але не до кінця, як на видео.

2. Потім додаємо пару столових ложок олії (у мене оливкова), сіль, перець, паприку, сухий часник (можна улюблені спеції), і добре обмазуємо картопля, намагаючись втирати в нього масло з специями.

3. Потім, в надрізи кладемо шматочки бекону. Накриваємо форму фольгою і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку хвилин на 40, до готовності картофеля.

4. Готовність буде залежати від розміру картоплі. Потім зняти фольгу і дати ще трохи підрум’янитися. Приємного апетиту☺

Відео рецепт 👇