Запечена Кольорова капуста під сирним соусом в духовці

За рецептом Гордона Рамзі. Запечена Кольорова капуста під сирним соусом в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

Кольорова капуста

Заливка:
Молоко 🥛 1 склянку
Сметана 5-6 ст. л
1-2 яйця 🥚 ( змішати всі віночком і залити на викладену капусту з томатами )
Твердий сир на крупній тертці.
2-3 ст. л сухарів.
1 упаковочка маленька тягучого сиру для декору зверху
Сіль
Чорний перець
Кріп

Запечена Кольорова капуста під сирним соусом в духовці покроковий рецепт

1. Качан цвітної капусти поділяємо на суцвіття, відварюємо в киплячій солоній воді 4-5 хв, даємо на друшляку стекти зайвої рідини. У розігріту духовку хвилин на 40 до утворення золотої скоринки ( хвилин 40-180’С).
2. Рибу чистимо, миємо, сушимо , натираємо сумішшю (оливкова олія+ часник подрібнений (5-7 зубчиків) (чеснокодавилка)+ 5-7 ст. ложок паприки.
3. Збиваємо до однорідності, або перетираємо в ступці, натираємо рибу і залишаємо маринуватися на пару часов.

4. Викладаємо на пергамент, солимо крупною сіллю, і випікаємо в розігрітій духовці до готовності. Перед подачею прикрасити дрібно нарубаної зеленью.